Ponyclub

Lid worden PV & PC Midland

Lid worden PV & PC Midland

Er zijn bij PV & PC Midland twee vormen van lidmaatschappen:

 


“Vrienden van Midland” lidmaatschap:

Het lidmaatschap van de “vrienden van Midland” kost slechts € 30,00 euro per jaar en geeft recht op deelname aan:

-          Diverse clinics en activiteiten van Midland.

-          Clubkampioenschappen van Midland.

Dit alles met extra ledenkorting.

 


Volledig lidmaatschap:

Het volledige lidmaatschap van Midland kost slechts € 65,00 euro per jaar en is inclusief de kosten voor lidmaatschap van onze officiële paardensportbond de K.N.H.S. en geeft recht op deelname aan:

-          Diverse clinics en activiteiten van Midland

-          Clubkampioenschappen van Midland

-          Aanvragen van een startpas bij de K.N.HS.

-          Deelname aan officiële dressuur- en springwedstrijden van alle verenigingen

Dit alles met extra ledenkorting.

 

Als je lid wilt worden van onze vereniging, vul dan onderstaand formulier in:
Aanvraagformulier Lidmaatschap

Dit formulier kun je versturen per post of per mail naar 
info@pvmidland.nl

Na ontvangst van jouw aanvraagformulier, sturen wij je de contributierekening toe. Pas na betaling van je contributierekening, melden wij je lidmaatschap van Midland aan bij de KNHS. Hierna ontvang je van de K.N.H.S. een welkomstmail met daarin een relatienummer. Met dit relatienummer vraag je dan eenvoudig zelf een startpas aan op 
www.mijnknhs.nl.


Wedstrijdrijden

Iedereen die daadwerkelijk deelneemt aan officiële wedstrijden wordt geacht het wedstrijdreglement van de K.N.H.S. te kennen of in ieder geval op de hoogte te zijn van de belangrijkste regels. Het wedstrijdreglement en de laatste wijzigingen hierin kun je op de site van de K.N.H.S. vinden. 

Zorg er in ieder geval voor dat je een uur voor je starttijd aanwezig bent op de wedstrijd en dat je vooraf je startgeld bij het secretariaat van de organiserende vereniging betaald.

Om op wedstrijden te kunnen gaan heb je een startpas nodig. Voor het verkrijgen van een startpas heb je een relatienummer van de K.N.H.S. nodig. Na het betalen van je contributierekening melden wij je aan als Midlandlid bij de K.N.H.S. en ontvang je een relatienummer waarmee je op 
www.mijnknhs.nl zelf je startpas kan bestellen.

LET OP! De startpas wordt niet langer door de KNHS verstuurd. In de plaats hiervan is een app gekomen die je kunt downloaden op je smartphone!


Als je op wedstrijd gaat ben je altijd verplicht om het paardenpaspoort bij je te hebben. De organiserende vereniging of een jurylid kan vragen om het paardenpaspoort op juistheid te controleren. Indien je deze niet bij je hebt of indien er fouten in worden geconstateerd kun je een boete krijgen.

 banner